viernes, 6 de agosto de 2010

Un alteà triomfa a Londres

Sempre es un plaer viatjar, descobrir nous llocs, noves ciutats i gents de diferents costums i cultures. Però tot açò encara es molt millor quan, anant d’un costat a l’altre del mon, tenim la sort de trobar-nos amb algun alteà, amb algun d’aquells coneguts que en tan sol un minut son capaços d’obrir les portes de sa casa per a compartir-la amb nosaltres.
Un d’estos alteans es Alvaro Marcos Garcia, sommelier, jove, entusiasta i triomfador en el difícil mon del tast dels vins. Cal recordar que Alvaro va ser premiat al 2007 amb el prestigiós premi “Nas d’or” a terres angleses, i des d’aleshores ha continuat amb una carrera, que entre altres coses, li ha valgut també una recepció a Buckingham Palace, on va ser rebut per la Regna Isabel d’Anglaterra.


Alvaro Marcos, es per tant un d’eixos alteans més coneguts fora de les nostres fronteres que ací mateix. Per això, des de Ràdio Altea, hem volgut fer-nos ressò de la recent publicació a la reconeguda revista especialitzada en el mon dels licors, “The Drinks Business”, on dediquen un extens reportatge a l’exclusiu club londinenc “Home House”, on Alvaro Marcos desenvolupa el seu treball com “Head Sommelier”. De fet, l’article es basa en una entrevista al nostre sommelier més internacional, que ens dona les claus del seu treball amb els vins i se’ns presenta com un gran apassionat de la seua faena, un d’aquells professionals als que lis agrada mostrar els seus coneixements per ajudar a entendre millor als aficionats la cultura i plaer d’un bon vi.
Des d’ací sols ens queda reflectir el nostre orgull per tindre un alteà al capdavant del maridatge europeu, i esperar que algun dia, tal com Alvaro va declarar en un altra entrevista, puga complir el seu somni de tornar a Altea per aplicar els coneixements apresos en terres angleses, ací mateix, al seu poble.


Vos deixem en descarrega el reportatge de “The Drinks Bussines”, sols heu de punxar http://www.radioaltea.com/webradio/documents/alvaro_the_drinks_business.pdf per portar-lo al vostre ordinador.

No hay comentarios:

Buscar este blog